Ervaringen - Biketravel
Rating: 5
 1. Fabian Spreeuwers says:

  We hadden pas een paar weken voor de startdatum geboekt zo met het gedacht ‘wie weet lukt het nog’ en ja, het lukte en alles daarrond verliep vlekkeloos. Top!
  Onze rit van Passau naar Wenen, ik vergeet niet het dagelijkst bericht: ‘hitzewelle’, ‘ sinds 1808 niet meer zo heet geweest’. Dit maakt de fietstocht naast de fan-tas-tische uit- en verzichten heerlijk, zwoel, zwaar en dorstig!
  En ja, ik moet ook toegeven dat ik zelfs zonder ervaring met bergop fietsen, ik ben overal boven geraakt, niet altijd één vloeiende beweging maar dat maakte de voldoening er niet minder om!
  Fijne hotels, lekker eten, schone streek. Toffe mensen en medefietsers ontmoet.
  Tot een volgende fietsvakantie!

  Rating: 5
 2. Franck de Nooijer says:

  We hebben afgelopen jaar met 2 personen een MTB-tocht door het Zwarte Woud gedaan. Boeking verliep goed, wijzigingen in de bestaande reis waren geen probleem. De tochten zelf waren uitdagend en alles was goed georganiseerd. De bagage werd netjes en vlot afgeleverd bij de hotels. De hotels waar we in verbleven waren uitstekend. Al met al een super vakantie gehad en erg genoten van de mooie omgeving, ondanks het slechte weer.

  Rating: 5
 3. lt quovadis says:

  In de zomer van 2016 een prachtige grote ronde rondom de Bodensee met mijn ouders (70+) geboekt en gefietst! We hadden echt boven verwachting mooie hotels zoals het Bad hotel in Uerberlingen, een hotel langs de Bodensee met oude pracht en praal. De route was heel goed te fietsen, zeker ook voor ouderen op goede Zwitserse e-bikes. Het vervoer van bagage sloot perfect aan en de enige zorg was om dagelijks de route goed te kunnen volgen. In Zwitserland was deze perfect aangegeven, in Duitsland kon dat op een enkele plaats iets beter. Een aanrader, ik kom hier t.z.t. terug om de MTB tour te fietsen.

  De jaren hiervoor heb ik trouwens ook bij Biketravel reizen geboekt. De grote MTB tocht door het Zwarte Woud was met 450 MTB kilometers werkelijk uniek om bijna helemaal solo tot aan de Zwitserse grens door het hele Zwarte Woud te fietsen. Een bijzondere ervaring die ik niet snel zal vergeten. Het jaar daarvoor heb ik met 3 vrienden een MTB tocht in Oostenrijk met geweldige paden en uitzichten geboekt en uitgereden! Al met al zeer tevreden dus.

  Rating: 5
 4. Frederique Roelants says:

  Vorig jaar voor de 2e keer geboekt bij Bike Travel en wederom een super fijne vakantie gehad. De eerste vakantie was een fietsvakantie langs de Donau en de tweede was rondom het Gardameer. Allebei de keren hebben we erg genoten (het weer was dan ook erg mooi) van het fietsen in de natuur, de mooie omgeving en het gezelschap. We hopen snel weer een fietsvakantie te boeken bij jullie.

  Rating: 5

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>