Over Bike Travel - Biketravel
Over ons

Bike Travel is al sinds 19 november 1997 aanbieder van fietsreizen naar verschillende bestemmingen in Europa. Al gauw bleek dat er een groeiende belangstelling was naar de meer sportieve mountainbikevakanties en werden ook avontuurlijke reizen toegevoegd aan het programma.

Inmiddels kunt u bij Bike Travel terecht voor uw goed verzorgde  toerfietsvakanties, mountainbikevakanties en sinds een paar jaar ook voor racefietsvakanties naar onder meer Oostenrijk, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Kreta en Italië. Alle reizen worden georganiseerd door gerenommeerde reisorganisaties in binnen- en buitenland.

Zowel voor de sportieve 50-plusser als voor jongeren die van sportieve uitdagingen houden. Zowel voor gezinnen met meefietsende kinderen als voor mensen die houden van ultieme uitdagingen en goed verzorgde hotels, waar u heerlijk kunt relaxen.  Vele tevreden klanten gingen u voor!

Wanneer u meer of minder dagen wilt dan in het arrangement geboden wordt, zullen wij er alles aan doen om de reis naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren aan te passen.

Alle aangeboden reizen zijn op basis van eigen vervoer, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Onze gegevens:

Bike Travel
Hogestraat 28
4001 EW Tiel
T: +31 344 605 367
F: +31-84-8317439
info@biketravel.nl

K.v.K. Midden-Nederland 52066657
IBAN: NL54 INGB 0002979082
BIC: INGBNL2A
BTW-nr: NL169375900B01

VvKR
Bike Travel is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR).
De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.
Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.